Reciclare

Despre reciclare

Reciclare

Reciclare

Colectarea şi reciclarea deşeurilor de ambalaje este obligatorie în România, precum şi în alte ţări europene. În timp ce în ţările vestice colectarea separată a devenit un obicei pentru locuitori, românii încă trebuie să înveţe cum se face acest lucru şi care sunt beneficiile.

Reciclând deşeurile de ambalaje economisim energie, reducem poluarea, micşorăm cantitatea de gunoi şi conservăm resursele naturale. Orice asociație de locatari poate solicita autorităţilor locale instalarea unui punct de colectare separată a deşeurilor în apropierea blocului. Eco-Rom Ambalaje are încheiate parteneriate cu autorităţile locale și cu operatorii de salubritate, oferind, la cerere şi gratuit, containere colorate pentru fiecare tip de deșeu de ambalaj (albastru pentru hârtie-carton, galben pentru plastic și metal, verde pentru sticlă), astfel încât populația să aibă acces la sistemul de separare a deșeurilor.

Amplasarea acestor containere în oraşe se realizează în funcție de mai multe considerente: accesul facil al cetățenilor la ele, accesul mașinilor de ridicare a deșeurilor, eficiența unui punct de colectare separată (și aici ne referim la cantitatea de deșeuri de ambalaje generate și colectate în zona respectivă), dar și spațiul disponibil pentru amplasarea containerelor (obținut printr-un acord de amplasare pe domeniul public dat de Primărie). Toate aceste considerente sunt analizate de către autoritatea locală împreună cu operatorul de salubritate și, pe baza lor, se iau deciziile de amplasare a containerelor de colectare separată.

Click aici pentru citești mai mult.

Telefon
+40 742 988 783

E-mail
info@gardenplast.ro

Municipiu
310, Lupeni 537165 - HarghitaInformații

Tabelele, băncile realizate de noi au gradul de utilizare foarte mare: poate fi folosit ca elemente de gradina, mobilier de parcuri, grădinițele, școlile, etc.
Elementele sunt rezistant la apă / soară și de vandalism.
În plus, sunt realizate din plastic reciclat 100%.