Termékek

Termékek listája, rendelésre készíthetők

Leírás

Termékeink

Az II Sebestyén Livia - Atroliv Plast SRL a hőre lágyuló tömegműanyagok közül elsősorban a polipropilén hulladékokra építette fel a gyártóbázisát. Ezek az anyagok az élet szinte minden területén előfordulnak, rekeszek, ládák, hordók, palackok, kupakok, fóliák, tálcák, kerti bútorok stb. formájában. A feldolgozás folyamata ezen anyagok tekintetében nem különül el élesen, az anyagok - megfelelő takarítást követően - ugyanazon gépeken feldolgozhatóak, speciális bánásmódot nem igényelnek. Képeket az általunk gyártott granulátumokról itt találhat.

Termékgyártás során műanyag alapanyagokat (darálék, re-granulátum) dolgozunk fel. Az általunk használt műanyag alapanyagok általában LDPE, HDPE, PP, PA, PET A gyártás során keletkező műanyag hulladékok, újrahasznosítást követően, a termékgyártás bizonyos területein újra feldolgozhatóak.
Továbbértékesítünk akár kis mennyiségben is műanyag alapanyagokat (darálék, re-granulátum).
Foglalkozunk műanyag hulladék értékesítésével, felvásárlásával egyaránt.

Nem kizárólag ezek a darabok gyárthatóak le!

Galéria és méretekTelefonszám
+40 742 988 783

E-mail cím
info@gardenplast.ro

Székhely
310, Lupeni 537165 - HarghitaInformációk

Az általunk készített asztalok, padok felhasználhatósága elég széles: használhatóak kerti elemekként, bútorokként, parkokban, óvodáknál, iskoláknál.
3-6cm-es elemei ellenállnak az időjárás visszontagságaival és akár a vandalizmussal szemben is.
Mindezek után meg figyelemre méltó hogy a termékek környezetünkből származó műanyaghulladékok újrahasznosításából jöttek létre.